Nieuws

 • Lotus Koekenverkoop 2023

  Beste gymnast en ouders

  Turnkring Palfit Paal organiseert weer de jaarlijkse verkoop van Lotus Koekenpakketten.

  De opbrengst van deze verkoop gebruiken we om verouderde toestellen te vervangen en om nieuw materiaal aan te kopen.

  In het heerlijke pakket van Lotus zitten:

  Voor 1 volledig koekenpakket betaal je slechts 9 euro!

  Palfit Paal vooziet (naast eewige roem) ook een prijs voor de 3 beste verkopers:  
  Nummer 1: Cadeaubon Vatana
  Nummer 2 en 3: Filmticket Roxy Koersel  
  Zoveel mogelijk Lotus koekenpakketten verkopen is dus de boodschap

  Hoe plaats je een bestelling?

  • Maak vooral veel reclame bij je bij familie, vrienden, buren, …. en bezorg hen de online link om de bestelling te plaatsen.
   • Zorg zeker dat iedereen de naam van de gymnast (het lid van onze club) invult in het veld “Een vraag of suggestie voor organisatoren”. Enkel bij het correct invullen van dit veld kunnen wij de bestelling linken aan de “verkoper” en kan er kans gemaakt worden op de prijzen
  • Voer je bestelling online in vóór vrijdag 31 maart 2023. https://eventalix.org/events/0887abd2-6e4c-4927-a306-c48012cf4ad0/orders
  • Je ontvangt onmiddellijk een automatische bevestigingsmail na de bestelling met alle betaalgegevens (check zeker je spam).
  • Voltooi je bestelling door de betaling met de betalingsgegevens uit de bevestigingsmail uit te voeren op rekeningnummer BE51 7370 4621 2762
  • Van zodra je betaling uitgevoerd is, zal dit nagekeken worden (dit kan enkele dagen in beslag nemen) en ontvang je een betaalbevestiging. Na ontvangst van deze bevestiging is je bestelling volledig in orde.

  De afhaling van de pakketten dient te gebeuren op zaterdag 29/04/2023 (tijdens onze familiedag) tussen 13u en 16u in sporthal Curticella te Koersel (Sportlaan 20, 3582 Beringen).

  Hartelijk dank en smakelijk!

  Het bestuur Palfit Paal

 • Eetdag Palfit@Home – Afhaalconcept (20 november)

  Thuis genieten van lekkere maaltijden. 


  Alles is gewoonweg heel lekker, enkel even opwarmen en keuze genoeg voor iedereen! De afhaaldag zal doorgaan op zondag 20 november 2022 tussen 09u30 en 12u00.

  De maaltijden kunnen opgehaald worden aan de turnhal ’t SAC in Beringen-Mijn (Hospitaalstraat, achter het politiebureau ).
  De keuzes voor de afhaalmaaltijden kunt u terug vinden in ons afhaalmenu:

  Uit duurzaamheids- en praktische overwegingen kan je je bestellingen enkel doorgeven via ons online formulier (en de betaling voldoen via overschrijving).

  Wens je geen afhaalmaaltijd te bestellen, maar wil je toch graag onze club steunen? Dan kan je je steun ook betuigen door 5 euro te storten na invulling van het formulier.

  De opbrengst van dit evenement wordt integraal gebruikt voor de clubwerking, opleiding van de trainers en de aankoop van turnmateriaal.

  De online bestellingen dienen vóór vrijdag 11 november ingevuld en betaald te worden. De bestelling is pas definitief na ontvangst van de betaling, u ontvangt een bevestigingsmail na verwerking van de betaling.  

  Wij hopen dat jullie zullen genieten van deze maaltijden en er een echt familiemoment van maken! 

  Het bestuur

Instagram Feed