Inschrijving/Uren/Lidgeld

Informatie brochure 2020-2021:

klik hier voor informatiebrochure 2020-2021

Lidgeld en Uren seizoen 2020-2021:

Prijzen inclusief administratie & verzekeringskosten (20 euro) – Bij inschrijving voor 20 september krijgt het lid een gratis t-shirt:

Wedstrijdgroepen: – volledig seizoen

– Administratie (éénmalig): € 20

– Eerste lesuur: € 85

– Elk bijkomend lesuur: € 32

– Gratis club t-shirt

KORTINGEN

-2e lid van éénzelfde gezin: € 3

-3e en volgende lid van éénzelfde gezin: € 6

De CM, de Voorzorg en Liberale mutualiteit bieden een terugbetaling aan voor onze sport.

Na inschrijving zal u een terugbetalingsattest ontvangen van de gymfederatie (via e-mail). Dit attest kan gebruikt worden bij de mutualiteiten voor aanvraag terugbetaling sport.

Klik hier voor meer info

Inschrijvingen:

Inschrijvingen gebeuren vanaf sportseizoen 2020 – 2021 online en dit vanaf zondag 30 augustus 2020 na 13 uur.

Inschrijvingen gebeuren online via onderstaande link en instructies.

Bij het inschrijven via onze online module, is het erg belangrijk dat dit via een laptop of computer gedaan zal worden, aangezien deze module meestal niet werkt via tablet of smartphone.

Wij willen jullie er attent op maken, dat de betaling van het lidgeld dient te gebeuren binnen de 5 werkdagen na inschrijvingsdatum. Enkel bij het tijdig ontvangen van het lidgeld is de inschrijving definitief.

Om iedereen toch een eventuele kans op inschrijving bij onze club te laten hebben, hebben wij een link aangemaakt waarop je alle gegevens kan invullen om op onze reservelijst te komen. Van zodra er een plaats open komt, kunnen wij u dan eenvoudig contacteren en inschrijven.

 

Ondersteuning leden sportclub met beperkt budget:

Graag wilt de stad Beringen jullie informeren over het lokaal netwerk vrijetijdsparticipatie. Via dit netwerk wilt de stad Beringen ondersteuning bieden aan gezinnen met een beperkt budget wanneer zij lid willen worden van een sportclub. Gezinnen, die het financieel moeilijker hebben, kunnen ondersteunen aanvragen bij aanvraag tot lidmaatschap.

Naast de mogelijkheid tot financiële steun is het netwerk er ook om mensen te helpen met allerhande vragen rond vrije tijd. Door met bekende organisaties en contactpersonen te werken, proberen ze de drempel te verlagen om ondersteuning te vragen.

Wie in aanmerking komt, kan financiële steun aanvragen voor lidgelden bij sportclubs, aankoop van een uniform/ verplichte wedstrijduitrusting enz…

Meer informatie:

Bezoek de website: klik hier