Beste leden, sympathisanten
Wegens de coronamaatregelen, organiseren we dit jaar geen gewone eetdag. We kunnen onze eetdag helaas écht niet missen, dus hebben we deze gewoon in een ander jasje gestoken! Even lekker, even leuk en voor elk wat wils!
Zo kunnen jullie thuis genieten, in jullie bubbel, van een lekkere maaltijd.

Onze vernieuwde eetdag zal doorgaan op zondag 22 november.

Om het coronaproof te laten verlopen, zullen we werken met een afhaalsysteem, georganiseerd in samenwerking met Dranken Gijbels in Paal (Schoebroekstraat 63). We bieden tevens thuislevering aan voor een klein bedrag van 5 euro (binnen een straal van 10 km).

De keuzes voor de afhaalmaaltijden kunt u terug vinden in ons afhaalmenu:

AFHAALGERECHTEN_Palfit@home22NOV2020

Daarnaast heeft u ook nog de keuze om bijpassende wijnen te bestellen, zorgvuldig geselecteerd door Dranken Gijbels (van wijnhuis Rare Vineyards, Frankrijk).

Uit duurzaamheids- en praktische overwegingen kan je je bestellingen doorgeven via ons online formulier (en de betaling voldoen via overschrijving). Hierin dien je tevens het tijdslot aan te geven voor de ophaling van de maaltijden zodat wij kunnen zorgen voor een vlotte organisatie, of je voorkeur geven voor thuislevering.

Bestelformulier

Wens je geen afhaalmaaltijd te bestellen, maar wil je toch graag onze club steunen? Dan kan je je steun ook betuigen door 5 euro te storten na invulling van het formulier. De opbrengst van dit evenement wordt integraal gebruikt voor de clubwerking, opleiding van de trainers en de aankoop van turnmateriaal.

De online bestellingen dienen vóór vrijdag 13 november ingevuld en betaald te worden. Gelieve te noteren dat een bestelling pas definitief is na ontvangst van de betaling. U ontvangt een bevestigingsmail na verwerking van de betaling.

Wij hopen dat jullie genieten van deze maaltijden en er een echt familiemoment van maken!