zondag 30 augustus opendeur-doe-dag

Op zondag 30 augustus organiseert turnkring Palfit Paal zijn jaarlijkse opendeur-doe-dag in de sporthal van Paal.
Gezien de huidige maatregelen omtrent het corona virus, kan er deelgenomen worden aan de openlessen mits voorafgaande registratie en inschrijving.

Volgende openlessen worden aangeboden (klik op de link om in te schrijven! plaatsen zijn beperkt!):

Het dragen van een mondmasker dat de mond en neus bedekt, is verplicht in de volledige sporthal voor bezoekers vanaf 12 jaar. Sporters moeten geen mondmasker dragen. We vragen eveneens om steeds voldoende afstand te bewaren van andere ouders en kinderen. Indien u of een van uw gezinsleden ziektesymptomen vertoont, vragen we met aandrang om niet naar deze opendeur-doe-dag te komen.

Het bestuur en trainers zijn aanwezig voor het stellen van vragen met betrekking tot de lessen en de inschrijvingen. De inschrijvingen voor nieuwe leden start eveneens op zondag 30 augustus via de online tool beschikbaar op onze website (www.palfitpaal.be).

Sportieve groeten en tot dan!