Pastafestijn Palfit Paal zondag 17 november

Beste leden, sympathisanten

Wij zijn blij u te mogen uitnodigen op de jaarlijkse eetdag van turnclub Palfit Paal.

Op zondag 17 november 2019 is het weer zo ver. Dan verwelkomen we alle leden, familie, vrienden en sympathisanten op onze eetdag in de Parochiezaal (Diestersteenweg) te Paal.

Dit jaar hebben we het concept aangepast en hebben we gekozen voor een pastafestijn à volonté. Daarbij heeft u keuze tussen vier overheerlijke pastagerechten (inclusief Italiaans specialiteitenbrood en vers geraspte kaas):

  • spaghetti bolognaise;
  • rigatoni met kipfilet en broccoli;
  • fusili tricolore met gegrilde zuiderse groenten;
  • tagliatelle met gerookte zalm, courgette en mascarpone.

Daarna heeft u ook nog de keuze om af te sluiten met een lekker dessert (chocomousse of tiramisu).

Het buffet is ’s middags geopend van 11u30 tot 14u00 en ’s avonds van 17u00 tot 19u30. Tussen deze uren kan u onbeperkt smullen van het pastabuffet.

Volwassenen kunnen komen smullen voor 16 euro per persoon en kinderen voor 8 euro per persoon.

Al onze leden krijgen binnenkort 2 eetkaarten mee om iedereen uit te nodigen. Bestellingen kunnen doorgegeven worden door de ingevulde kaarten met gepast geld in een gesloten enveloppe aan de train(st)er te bezorgen OF door je bestelling door te geven via ons online formulier (klik hier)(en de betaling te voldoen via overschrijving).

Heb je nog meer kaarten nodig, aarzel dan zeker niet om ze bij te vragen aan de train(st)er.

Kan je er helaas niet bij zijn op deze dag, maar wil je toch graag onze club steunen? Dan kan je deze kaarten ook gebruiken als steunkaart voor 5 euro per kaart. De opbrengst van dit evenement wordt integraal gebruikt voor de clubwerking, opleiding van de trainers en de aankoop van turnmateriaal.

De ingevulde kaarten/online bestellingen dienen vóór zondag 27 oktober aan ons bezorgd te worden. Gelieve zeker op de kaarten in te vullen welke shift u komt eten zodat wij kunnen zorgen voor een vlotte organisatie.

Wij hopen u dan ook zeker te mogen verwelkomen op onze eetdag om er samen een gezellige dag van te maken!

Het bestuur

Mailbericht klik hier