Turnkring Palfit Paal start nieuw seizoen als vzw

Als club zijn we trots om de oprichting van Palfit Paal vzw aan te kondigen! Vanaf 1 augustus 2017 gaan we verder als een vereniging zonder winstoogmerk (vzw) en niet langer als een feitelijke vereniging. Hiermee spelen we in op de gangbare evolutie binnen het sportieve milieu.

Omwille van deze omschakeling werd tevens het bestaande bankrekeningnummer gewijzigd:
IBAN: BE09 7360 3831 4357 (BIC: KRED BE BB)
Naam: Palfit Paal vzw
Ondernemingsnummer: 0677.740.483

Daarenboven zal Ellen Jambon met ingang van het nieuwe turnseizoen het bestuur versterken. Ellen is reeds jaren actief in de club en turnwereld als trainster en jurylid. Het bestuur is dan ook zeer verheugd met haar komst en we wensen Ellen alle succes toe als nieuw bestuurslid. Zij zal de taken als sportief verantwoordelijke opnemen, met focus op de activiteiten in de sporthal t’ SAC Beringen.

Overzicht van het huidige bestuur en hun taken:
Erevoorzitter: Jos Dierickx
Voorzitter: Kris De Clerck
Secretaris: Sylvia Tureluren
Penningmeester: Marina Vandezande
Sportief verantwoordelijke Paal & website /publicatie: Sarah Jambon
Sportief verantwoordelijke SAC: Ellen Jambon

Het bestuur wordt verder aangevuld met diverse werkgroepen bestaande uit trainers, ouders en sympathisanten. Wij zijn altijd op zoek naar helpende handen. Iets voor jou? Aarzel dan niet om even een trainer of bestuurslid hiervoor aan te spreken!

Bij vragen of opmerkingen kunnen jullie nog steeds terecht op het bestaande emailadres: bestuur.palfit@gmail.com (0491/52.44.48).

Sportieve groeten,
Het Bestuur